031-3301101 Starta projekt här

ALASSIO GRAUSTEIN
Varumärke Starka

Storlek
Enhet
Pall
Kvadratmeter
Antal
Summa:
238 kr(inkl. moms)
Vikt:
Fakta
Artnr
1000305
Varumärke
STARKA
Mått i cm
900x450x20
St / m2
2.5
St / pall
55
Vikt i kg/ styck
17.7
Volymvikt i kg
Streckkod
Volym
Laddar produktrecension och betyg ....

Produktinformation

MILJÖVÄNLIGA, ÅLDERSBESTÄNDIGA, FROSTBESTÄNDIGA, NÖTTÅLIGA OCH ELEGANTA. Visste du att plattor av keramik eller mer specifikt granitkeramik är 100 % rent stengods med naturlig sammansättning? 

Användningsområdet för dessa kvalitetsprodukter är nästan obegränsad både inomhus och utomhus. De måttexakta plattorna passar perfekt på trädgårdsgången, runt poolen, på altanen, på taket, i uterummet, på trappan och t o m på garageuppfarten. Plattjockleken på 20mm gör plattorna lite lättare att hantera än traditionella betongplattor.

Plattorna är helt reptåliga och har en halkfri yta som ger ett bra grepp. Plattorna är tåliga mot fläckar och enkla att rengöra. De är frostresistenta med mycket låg vattenabsorption och tål stora temperaturskillnader. Plattorna bränns på 1400° C, för bästa kvalitet.


Keramiska plattor kan läggas i sättsand och makadam som traditionell markbeläggning med t ex dekorativa breda fogar av dekorsten eller gräs. De kan också läggas på hårt underlag (t ex gjutet betonggolv) med fix.

Läggs plattorna som steppingstones kan man göra enkla trädgårdsgångar eller mönsterläggning i dekorsten eller direkt i gräsmattan med bredare fogar. För terrass/balkong rekommenderar vi att plattorna sätts på distansfötter i t ex uterum där man kanske vill ha rördragning under.