TOPPLISTAN

HemHem » Dammprodukter » Belysning & ström

Belysning & ström

Rätt belysning kan göra underverk för din vattenträdgård. Under sommarkvällarna ger det stämningsfulla kulisser till grillkvällen eller nattbadet, på vintern ger det kroppen energi under mörka dagar.

Oase har primärt två produktgrupper inom belysning; LED-belysning och halogenbelysning. Vi har valt att ta in LED i vårt lagersortiment.

Läs mer om de olika lampmodellerna och tillbehören i produktkatalogen.


LED-belysning till vatten
Utmärkande för LED-lampor är att de är mycket strömsnåla och har lång livslängd. Under varumärket LunAqua säljer vi ett flertal belysningar med LED.

LunAqua-serien är ett modulbaserat system vilket innebär att det är enkelt att ansluta fler eller färre lampor, allt efter dina behov. Det finns modeller som kan installeras både under och ovanför vattenytan. Lamporna finns med både varmvitt och kallvitt ljus.

Halogenbelysning
LunAqua-serien går även att få med halogenlampor. Halogenlampor ligger närmare klassiska glödlampor när det kommer till funktion, värmeutveckling och pris.

Tillbehör
Vi har givetvis ett komplett sortiment med tillbehör till strömförsörjning och belysning. InScenio gör det möjligt att styra belysningen med fjärrkontroll. Dessutom har vi bl.a. undervattenstransformatorer och solcellssystem.