TOPPLISTAN

HemHem » Dammprodukter » Vattenspel & fontäner

Vattenspel & fontäner

Stilla plaskande eller kraftfullt sprudlande: Rörligt vatten fascinerar nästan alla. Det finns mångfaldiga möjligheter att dekorera din damm med vattenspel från OASE.
Där rörligt vatten skapar en särskild atmosfär, upplever du din damm på ett helt nytt sätt. En sprudlande skumfontän passar väl in i en modern omgivning. Den som föredrar något mera spektakulärt, väljer ett elegant vattenspel. Men även utan egen trädgårdsdamm kan du sätta en alldeles extra prägel på din gröna oas. Nedsänkta i en grusbädd eller ett dekorativt kärl sätter vattenspel på terrassen eller balkongen en attraktiv prägel.

Fontäner

Fontäner och vattenspel i trädgården finns i en mängd olika utföranden. Den enkla LunaLed Creative Set gör det möjligt att själv utforma en springbrunn. För den som vill ha mer visuella fontäner har vi bl.a. vattenfall, bäckrännor i rostfritt stål, LED-belysta vattenpelare, hoppande vattenstrålar med färgat ljus och vanliga vattenstålar i varierande höjd.

Flytande fontäner
Pond-Jet är en slytande fontän och pump i ett vilket gör den mycket enkelt att installera. Denna pump kan installeras oavsett vattendjup och dammbottnens beskaffenhet. Pumpen kan ge en fontänhöjd på upp till 3 meter.