Utöver nämnda leverantörer direktimporterar vi natursten, dekorsten, specialverktyg för stensättning med mera från bland annat Kina, Grekland och Polen. Vi kan därför erbjuda konkurrenskrafitga priser utan mellanhänder. Vi specialbeställer måttbeställda trappor med mera från Kina.

Benders

Plattor, marksten, murar med mera. Har flera fabriker och är störst i Sverige på sin grej. Vi gilar murstenen Megastone som har varit med i säkert 30 år och var en av de första mursystemen i landet.

S:t Eriks

Plattor, marksten, murar, kantsten med mera. Gör mycket kvalitetsprodukter. Vi gillar Structura plattorna, murblocken Rustik och markstenen Rustik, bland annat.

Heda

Heda gjuter mursystem i skogen utanför Bollebygd så det står härliga till. Keystone är absolut marknadsledande i Sverige när det gäller kraftfulla mursystem. Fantastisk kvalitetskontroll gör att blocken håller måtten på millimeten. Amerikanskt patent som legenden Lars-Erik på Heda tog in på 90-talet. Vi var med och byggde den första Keystone muren i Sverige. I Askim i västra Göteborg var det.

Lotsen

Härifrån tar vi svensk gasten fårn landets alla hörn. Det finns mycket granit i landet som inte är den kända bohusgraniten. Från Norrköping och Skåne, bland annat. En uppsjö av olika kulörer, smågatsten och storgatsten.

Skagen betong

Vi köper mycket kalksten och sjösten från Jens i Skagen. Har bland annat levererat tegelkross till Drottningholms slott härifrån. 

Pondteam

Dammutrustning. Pumpar, dammduk, formgjutna dammar, inomhusfontäner med mera. Stort sortiment, experter på sitt område.

Finja

Betongprodukter, finbetong med mera.

Mapei

Betongprodukter, bland annat fix och fogbruk. Lagningsbruk, specialgrejer.

Lightson

Utomhusbelysing. Bra kvalitet LED till låga priser. Fåtal reklamationer.

Europaljus

LED belysning ute och inne. Ljus-Jens är en mångårig spelare i branschen med massor av erfarenhet. Ger gärna personlig hjälp på plats för konsultation. 

Thomee

Arbetskläder, betonglim med mera. Enormt sortiment, har massa gött.

Tillagd i varukorgen