Anna-Carin Engblom 1 recension

för 5 månader sedan

Kan verkligen rekommendera Stenvaruhuset! Dom gjorde ett kanonjobb med vara två nya trappor och stenläggningen däremellan. Johan och Peter kom med egna förslag på bra lösningar, samtidigt som dom lyssnade på våra egna önskningar. Vi är jättenöjda!

Vladimir Gatzinsky 8 recensioner·3 foton

för 3 månader sedan

Mycket nöjda med allt! Kom när de skulle, gjorde det som var överenskommet men även med vissa justeringar som passade in perfekt. Trevliga att ha att göra med, bra och lätta i kontakten och resultatet blev över förväntan. Tack.

Tor Suneson 3 recensioner·3 foton

för 4 veckor sedan

Otroligt bra service! Hjälpte mig verkligen när jag fick 50x50 betongplattor av St Eriks som inte höll förväntad kvalité. Stenvaruhuset får toppbetyg på hanteringen, St Erik får bottenbetyg på kvalitén på levererat material.

Manuel Granholm Local Guide·96 recensioner·88 foton

för 6 månader sedan

De har en mängd olika marksten mm..
Personalen är mycket trevliga och tillmötesgående.
Jag rekommenderar starkt detta stenvaruhus.

Johan Larsson 1 recension

för 8 månader sedan

Fick tips av en arbetskollega om att kontakta Stenvaruhuset då vi ska sätta en lång mur på uppfarten. Något vi inte ångrar då vi fått en väldigt bra service och den breda kunskap för de vi behöver. Smidig transport uträknat på den vikt som beställdes då vi bor många mil ifrån företaget. Kan varmt rekommendera detta företag då ni ska förändra ert hem med olika stensättningar.

Anders Lindström 1 recension·3 foton

för 4 månader sedan

Alltid lika trevliga, kompetenta och hjälpsamma. Stort tack.
Hälsningar
”300kg makadam och en bit markduk”
Anders

Ida Labukt Local Guide·14 recensioner·7 foton

för 4 månader sedan

Mycket bra service och flexibilitet från A till Ö, väldigt nöjd

Per Lindberg 1 recension

för 8 månader sedan

Mycket bra bemötande och lyhördhet. Tydlig offert och faktura. Mycket bra egna förslag och lösningar. Vi är mycket nöjda med vår nya trappa och stenläggningen!

Ayanle Ahmed 3 recensioner·2 foton

för ett år sedan

Killarna från Stenvaruhuset la en stenmur och stenplattor på baksidan. Snabbt och bra utfört. Bra service och inställning.

Tillagd i varukorgen